​Niet the Missen Eetgelegenheden in Londen in Augustus

Vergeet de kwalijke keukenreputatie van de Britten. Londens culinary wereld bloeit, met een eclectische mix van vernieuwende pop-ups en verfijnde, wereldberoemde restaurants

The Ivy
Vergeet de kwalijke keukenreputatie van de Britten. Londens culinaire wereld bloeit, met een eclectische mix van vernieuwende
pop-ups en verfijnde, wereldberoemde restaurants. De locals gaan op vakantie en dus maak je veel meer kans om een tafel te pakken te krijgen in een van de beste restaurantjes van de stad. Lees hier wat wij je aanraden voor augustus.
The Ivy

Zelfs de Londense elite heeft moeite om hier een tafel te krijgen. Het pas vernieuwde trefpunt voor celebrities is chiquer dan ooit en het eten voldoet aan alle verwachtingen. Profiteer van de korte rust van de zomervakantie: augustus is het moment om een tafel te pakken te krijgen in The Ivy.

Lees meer
Gymkhana

De Britten houden van curry, en de beste curry vind je in Gymkhana, een door Michelin bekroond Indisch restaurant in Mayfair. Ze hebben er een hedendaagse kijk op specerijen, waardoor het menu een verzameling van smaken is die door critici bejubeld wordt. En dat alles aan heel redelijke prijzen. Een tafeltje in dit restaurant is goud waard, maar gelukkig is de zomer de kalmste periode.

Lees meer
Duck and Waffle, brunch 24 uur per dag mogelijk

Londen is veel meer dan alleen een vettig Engels ontbijt en de traditionele afternoon tea. Beklim de transparante toren in East London en ga brunchen in het hoogste restaurant van de stad, met een prachtig uitzicht en vernieuwende smakencombinaties. Duck and Waffle’s bekendste maaltijd – krokante gekonfijte eendenbout en zoete wafel – moet je geproefd hebben (en wordt 24 uur per dag geserveerd).

Lees meer
Back in 5 Minutes, Brick Lane, heel augustus van woensdag tot zaterdag vanaf 18u30

Een heerlijke maaltijd wordt een waar avontuur in Back in 5 Minutes, een fantasierijke en moeilijk te vinden
dinnerclub. Het is verborgen als een speakeasy, maar dit intieme restaurantje ligt tussen de bekende bagel en curryzaken van Brick Lane. Stap door de verborgen ingang en ontdek het best bewaarde geheim van de Britten: hun verrukkelijke Europese keuken.

Lees meer
The Notting Gill Chippy, 1-29 augustus

Trendy en traditioneel ontmoeten elkaar in deze nieuwe pop-up vlakbij Portobello. Het Notting Gill Chippy geeft het populairste visgerecht
– kabeljauw, frieten en mushy peas
(doperwtenpuree) – een classy makeover met hedendaagse twist, en serveert bijgerechten zoals kreeftendonuts. Enkel in augustus neemt het Kensington Place over. De nationale maaltijd van Engeland smaakte nog nooit zo lekker.

Lees meer

TRY CULTURE WHISPER
Receive free tickets & insider tips to unlock the best of London — direct to your inbox



You may also like: