​Zomeren in Londen, Voorbij de Toeristische Route: Hippe en Goedkope Activiteiten in de Stad

Londen is veel meer dan Camden Market en Portobello Road alleen! Ontdek de hipste bars, marktjes en feesten die Londen cool maken en je niet platzak achterlaten

Franks, Peckham
Londen is veel meer dan Camden Market en Portobello Road alleen! Ontdek de hipste bars, marktjes en feesten die Londen cool maken en je niet platzak achterlaten. Cocktails op het dak of streetfood festivals, je kan zoveel doen – als je weet waar je moet zoeken!
Franks, Peckham, de hele zomer open tot 23 uur

Vermijd toeristenvallen en ga samen met Londens hipste youngsters cocktails drinken in een bovengrondse parking (ja, echt!). Elke zomer opent de coolste pop-up rooftop bar in Peckham, dé hotspot in South End. Het is wat lastig om er te komen, maar het is absoluut de moeite. Met panoramische zichten over de stad is het de perfecte plek om de zon onder te zien gaan en het feest te laten beginnen.

Lees meer
Brixton Village market, elke dag open tot laat

Het beste van Londens goedkope hapjes, verzameld onder één dak. Brixtons indoor markt is een festijn van culturen en keukens. Deze drukke verzameling van restaurants, bars en winkeltjes is het mekka voor foodies van over de hele stad. Kies je voor dim sum dumplings of zuurdesem pizza, je vind zeker een maaltijd voor onder £10 waar het water je van in de mond komt.

Lees meer
Notting Hill Carnival, 29-31 augustus

Voor hét grootste gratis straatfeest van heel Europa moet je in augustus in Londen zijn. Notting Hill Carnival is een explosie van Caraïbische kleuren en reggae beats, felgekleurde praalwagens en straatartiesten. Op elke hoek speelt muziek, dus feest is gegarandeerd! Modellen en bekende Londenaars vertoeven hier graag, dus breng je dansschoenen mee en verlies jezelf in de chaos.

lees onze gids en top tips
The Line: East Londons Kunstwandeling in augustus

Trek erop uit en ontdek een veelbelovende regio in Londen met een gloednieuwe kunstwandeling die gaat van de O2 Arena in Greenwich tot het magnifieke 2012 Olympic Park.. Prachtige, moderne kunstwerken van sterartiesten zoals Damien Hirst en Antony Gormley, leiden de weg langs de Thames. Ontdek een kant van de stad waarvan je niet wist dat ze bestond. Londens antwoord op de High Line van New York. Deze korte trip uit het stadscentrum is zeker de moeite waard.

Lees meer
Streat feast evening food market

De hele maand augustus op vrijdag- en zaterdagavond

Eet je buik rond, drink en amuseer je op deze levendige avondmarkt in openlucht. Elk weekend van de zomer vult Street Feast de trendy Dalston Yard niet alleen met kraampjes waar overheerlijk eten wordt verkocht, maar ook met bars en dj’s. Voor slechts een paar pond vind je er al een maaltijd, dus bereid je voor op een waar eetfestijn. Foodies uit heel Londen komen hier samen – het is het tochtje zeker waard.

Lees meer

TRY CULTURE WHISPER
Receive free tickets & insider tips to unlock the best of London — direct to your inbox



You may also like: