De Leukste Gezinsevenementen in Londen in Augustus

In Londen draait deze zomer alles om kinderen! Van de magische wereld van Harry Potter tot meeslepend piratentoneel… Keuze genoeg om kinderen van alle leeftijden te entertainen.

Carsten Höller
In Londen draait deze zomer alles om kinderen! Van de magische wereld van Harry Potter tot meeslepend piratentoneel… Keuze genoeg om kinderen van alle leeftijden te entertainen. Met deze vijf gezinsevenementen haal je in augustus alles uit je bezoek aan Londen.
Carsten Höller in de Hayward Gallery. 10 juni – 6 september

Heel Londen praat over Carsten Höllers leuke tentoonstelling. Ga van gigantische glijbanen of probeer een van de vliegende machines! Höller transformeerde eerder al de Turbine Hall in Tate Modern tot een doolhof van glijbanen en nu wil iedereen delen in de pret op Southbank. Deze interactieve show in de Hayward Gallery lijkt meer op een enorme speelplaats dan op een serieuze kunsttentoonstelling. Perfect voor kinderen en gezinnen. Meer pret kan je deze zomer niet hebben in een groot museum!
Geschikt voor alle leeftijden.

Lees meer
Bugsy Malone in het Lyric Hammersmith Theatre. 11 april – 5 september

Deze Londense musical brengt Alan Parkers Hollywood film Bugsy Malone naar het toneel, met uitzonderlijk getalenteerde kindacteurs als Amerikaanse gangsters uit de periode van de drooglegging. Dans, zang en puddinggeweren… Deze show barst van energie en plezier. Onze jonge recensenten waren er weg van. De charmante musical – maar 15 minuten rijden van het West End – moet je deze zomer gezien hebben!
8+

Lees meer
Against Captain’s Orders, Punchdrunk Enrichment in het National Maritime Museum. 28 mart – 31 augustus

Punchdrunk, dé coolste theatermakers van Groot-Brittannië, brengen de magie naar het Maritime Museum in Greenwich. In een indrukwekkende, interactieve reis leren kinderen bij over zeevaartgeschiedenis. Artefacten uit het echte leven creëren een mysterie dat alleen door kinderen kan opgelost worden. Een leuke manier om een dagje museum leven in te blazen. Zeker een bezoekje waard als je een uitstap naar Greenwich hebt gepland.
6 tot 13 jaar

Lees meer
De Zweinsteinexpres in Warner Bros. Studios. 19 maart – (geen einddatum)

De Zweinsteinexpres maakt vanaf nu deel uit van de collectie magische sets, decors en kostuums die je kan vinden in Warner Bros. Studios, waar alle 8 Harry Potterfilms werden gemaakt. Ontdek de geheimen achter Harry’s Chocokikker en de aanval van de Dementors
op de trein en breng daarna een bezoek aan de Grote Zaal. Slechts een kort bezemvluchtje van Londen, maar voor Dreuzels is het een halfuurtje vanaf het station van Euston.
6+

Lees meer
Buckingham Palace. 25 juli – 27 september 2015

Buckingham Palace opent zijn deuren! Alleen deze zomer kunnen niet-royals de iconische State Rooms verkennen, die speciaal werden aangekleed als voor koninklijk bezoek.

Neem je kleine prinsen en prinsessen mee voor een wandeling door de Grand Entrance, waar normaal alleen gasten van de Queen komen, en ontdek de lange geschiedenis van de Koninklijke familie en het zwaard dat Hare Majesteit gebruikt voor de ridderslag.
Geschikt voor alle leeftijden

Lees meer


TRY CULTURE WHISPER
Receive free tickets & insider tips to unlock the best of London — direct to your inbox



You may also like: